Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Escollit el cartell del Correllengua 2015

El proper dissabte 6 de juny es farà la Trobada d’Organitzadors del Correllengua

20/05/2015 Cultura

Dissabte passat,  els assistents a l’acte de lliurament dels Premis Joan Coromines 2015 van fer-se les votacions del Concurs de Cartells del Correllengua. Es van comptar més de 150 vots, i el cartell més votat dels 8 participants va correspondre a l’obra de l’olesà Pol Gómez Buch, que va participar sota el pseudònim “El montserratí és comarca”.

Un cop escollit el cartell guanyador, la imatge s’adaptarà al format mut del cartell, i també servirà de base per a la creació de la samarreta del Correllengua 2015 que tradicionalment edita la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) i distribueix als organitzadors locals per ajudar a finançar els actes.

Trobada d’Organitzadors del Correllengua

El proper dissabte 6 de juny es farà  la Trobada d’Organitzadors del Correllengua 2015, el fòrum en què, durant un matí, els organitzadors locals poden conèixer les novetats en matèria d’organització, així com els recursos i materials que la CAL posarà enguany a la seva disposició.

Un any més, es comptarà amb la participació de diversos integrants de comissions organitzadores del Correllengua que explicaran experiències originals realitzades arreu del país, i que poden aportar idees per a la programació d’actes.

L’acte serà a la seu de la CAL Nacional (C. de Muntadas, 24-26 – Barcelona), de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Durant la jornada, es trataran els temes següents: Breu balanç del Correllengua 2014: resultats de l’enquesta valorativa; Experiències del Correllengua al territori i Propostes per al Correllengua 2015: objectius, nous recursos i materials

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid