Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Els treballadors de Movistar abandonen la tancada amb l'acord d'iniciar negociacions

Els vaguistes negociarian la setmana vinent amb l'empresa les millores de les condicions laborals que reclamen

30/05/2015 Laboral

L'acord per abandonar la planta baixa del Mobile World Centre s'ha signat davant del degà del Col·legi d'Advocats i la cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, que han fet de mediadors.

L'empresa no ha satisfet totes les demandes, però sí una de prou significativa, la retirada de la denúncia penal per l'ocupació de la botiga de Movistar.

Telefònica farà de mediadora amb les empreses subcontractades perquè acabin amb la precarietat laboral dels seus treballadors. La taula de negociació s'hauria de constituir aquesta setmana vinent i començar a treballar entre dimarts i divendres. Mentrestant, la vaga indefinida dels subcontractats de Movistar i Telefónica continua i els treballors de Movistar faran aturades la propera setmana com a suport a les negociacions.

Les primeres paraules del portaveu del comitè de vaga Aintzol Ruiz de Azúa en comparèixer davant dels mitjans de comunicació mentre els seus companys desallotjaven voluntàriament la botiga han estat per agrair el suport d’Ada Colau i tots els grups polítics d’esquerres que han signat el Compromís de les Escales. Javier Marco, l’altre portaveu del comitè de vaga, assegura que això i la mobilització popular han estat les claus perquè la multinacional “cedeixi”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid