Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
El PP suspèn de militància l'alcalde de Xàtiva Alfonso Rus

El PP ha pres aquesta decisió després que la Cadena SER revelés en exclusiva uns enregistraments en els quals se sentia el també president de la Diputació de València comptant bitllets.  Tot i que va dir a la cadena "“Jo sóc empresari, podria haver comptat bitllets, perquè me’ls han donat, són meus”.

03/05/2015 Drets i Llibertats

El president del PP al País Valencià, Alberto Fabra, ha remès un escrit al Comitè de Drets i Garanties Nacional del Partit Popular en el qual comunica l'acord de la suspensió provisional de totes les responsabilitats que Alfonso Rus ostenta en el partit i sol·licita l'inici de la tramitació d'un expedient disciplinari arran de les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació. El propi Rus havia advertit, hores abans de la decisió del PP, que "continuaré endavant", en un clar missatge que no pensava dimitir.

La decisió s'ha pres després hores després de la difusió d'uns enregistraments sonors on se sent Rus comptant bitllets amb Marcos Benavent, exgerent de l'empresa pública Imelsa, que està sent investigat per un cas de corrupció. Els diners podrien ser el pagament de comissions a canvi d'arreglar contractes. Sobre aquest fet, Rus havia manifestat “Jo sóc empresari, podria haver comptat bitllets, perquè me’ls han donat, són meus”.

Suposadament, els enregistraments van ser realitzats per Marcos Benavent, exgerent de l’empresa pública Imelsa, comptant bitllets presumptament fruit del cobrament de comissions. Aquest enregistrament formaria part d’un total de 10 hores gravades per Benavent tant a Rus com a altres alts càrrecs en els quals comprometrien la seua honorabilitat, aquestes haurien sigut posades a la disposició de la Fiscalia Anticorrupció per EU i per tant en aquests moments estarien baix secret de sumari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid