El F.C. Barcelona i l’Athletic han demanat no portar el logotip de la Copa del Rei

Quan les autoritats espanyoles volen evitar la xiulada a l’himne espanyol amb amenaces de sancions econòmiques als clubs, el F.C. Barcelona i l’Athletic han demanat a la Federació espanyola no portar el logotip de la Copa del Rei (una imatge amb el trofeu i la bandera espanyola)

29/05/2015 Política

Fa uns dies el President del Consejo Superior de Deportes Miguel Cardenal deia: "S'estudia la possibilitat d'imposar sancions si es donen fets contraris a l'ordenament jurídic. Hi ha una responsabilitat individual i la tutela correspon primer a les forces i cossos de seguretat de l'Estat i després a les institucions. Intentarem que l'esdeveniment es desenvolupi amb normalitat".


Després que Cardenal i el Comitè Antiviolència confirmessin que es sancionarà qualsevol dels dos clubs finalistes si es xiula l’himne espanyol durant la final, el F.C. Barcelona i l’Athletic han demanat a la Federació espanyola no portar el logotip de la Copa del Rei, una imatge amb el trofeu i la bandera espanyola, tal com va passar a la final de 2012, en què cap dels dos equips van portar aquesta imatge a la màniga esquerra de la seva samarreta i sí un logotip amb una copa daurada.