Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
David Fernàndez participarà de l’acte de presentació de la CUP Pedreguer

En aquest indret de la Marina Alta,  la candidatura  és una de les quatre de la CUP  que es presenten al País Valencià per primera vegada a les municipals. Les tres restant són a a Burjassot, Almàssera i Biar.

12/05/2015 Política

El proper 13 de maig a les 20h, la CUP Pedreguer presenta el programa electoral en un acte polític encarat a les eleccions del 24 de maig. El diputat al Parlament, David Fernàndez, participarà de la jornada prevista a la Casa de la Cultura.

La CUP Pedreguer es presenta per primera vegada a les eleccions municipals, sota el lema Governem-nos i amb David Prats i Maria Isabel Martínez encapçalant la llista.

Pedreguer és una de les quatre Candidatures d’Unitat Popular que es presenten al País Valencià per primera vegada, el proper 24 de maig la CUP serà present també a Burjassot, Almàssera i Biar.

A Burjassot, el municipi més gran on la CUP concorrerà a les eleccions, amb més de 38.000 habitants, la coalició Totes amb Burjassot serà encapçalada per Adrián Juste i Màrius Josep Fullana.

Eduard Garcia i Ester Ferriz , amb el lema reCUPeremBiar, ocupen el primer i segon lloc de la llista d’aquest municipi de poc més de 3.000 habitants.

El pare de Guillem Agulló  l’antifeixista assassinat l’any 1993, tancarà la llista d’Almàssera, que serà encapçalada per Jesús Fraile i Carmen Godino.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid