Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Cerdanyola i Ripollet capgiren la situació i desmunten els feus del PSC

Amb 9 regidors a Ripollet i 5 a Cerdanyola, les candidatures emmarcades en la Unitat popular capgiren els governs perpetuats a mans del PSC durant dècades

25/05/2015 Política

La candidatura de Compromís per Cerdanyola-CUP (CxC) i Decidim Ripollet han aconseguit capgirar la representació a sengles consistoris.

A Cerdanyola la candidatura d'unitat popular ha aconseguit 5 regidors, empatats amb el PSC que n'ha obtingut els mateixos, a 28 de diferència. Durant quatre dècades aquest partit havia ostentat l'hegemonia, amb dues legislatures inacabades de combinacions de govern d'ICV-CiU-ERC.

En el cas de Ripollet els resultats han estat encara més espectaculars, amb 9 regidors per a Decidim Ripollet (compost pel Compromís per Ripollet-COP i sectors de Procés Constituem i Podem), que ha deixat enrere el PSC amb 6, seguit de C's amb 3, i el PP, CiU i ERC amb 1 cadascú.

Les dues candidatures, agermanades per la proximitat i les lluites comunes pel territori, la sanitat o educació, formen part del projecte de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) i han participat conjuntament en la coalició Poble Actiu, que engloba els nuclis de la CUP i diferents candidatures locals emmarcades en la unitat popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid