Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Referents excepcionals tanquen la llista electoral de la CUP Mataró

Actualment, la CUP té un sol regidor a l’Ajuntament de Mataró, i la formació aspira a doblar o triplicar la representació i la seva capacitat d’incidir com a veu crítica per fer arribar les reivindicacions populars i les lluites socials al consistori.

14/04/2015 Política

Divendres passat, la CUP Mataró va presentar a les quatres persones que tancaran la llista electoral que seran: Toni Guirao (24) , Juliana Bacardit (25), Agàpit Borràs (26) i Mercè Vidal (27), i també a Pep Riera, que serà el primer de les deu persones suplents amb què concorrerà la CUP a les eleccions municipals del 24 de maig a Mataró.

Pep Riera, pagès, membre de la Unió de Pagesos i de l’Assemblea Pagesa , va destacar la semblança entre la CUP i Unió de Pagesos pel funcionament horitzontal i assembleari.

Agàpit Borràs, arquitecte, va dir que la llista representa un esperit jove i crític amb el qual s’hi troba a gust i plenament identificat.

Toni Guirao, historiador i professor, va refermar el seu compromís i confiança amb el projecte polític transformador i amb el model de ciutat que defensa la CUP per a Mataró. Guirao va destacat que amb la CUP ha tornat a aprendre què és la dignitat en la política, ha tornat a aprendre a lluitar des del carrer, a ser una persona compromesa socialment, anticapitalista… i ha après que l'independentisme té contingut social.

Juliana Bacardit, mestra i membre del Secretariat Nacional, va dir que cal garantir una bona representació i donar continuïtat a les lluites.

Mercè Vidal, mestra, va agrair la confiança dipositada en ella i va dir que la CUP representa un vot conseqüent i també un testimoni de la lluita del seu company, en Jordi Canal

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid