Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Presentació pública a Barcelona de #ALERTA FEMINISTA

"Un món just mai no s'esdevindrà sense una transformació feminista"

22/04/2015 Gènere
Dissabte es farà un ACTE PÚBLIC a Barcelona per la presentació de l' #ALERTA FEMINISTA. La convocatòria és a les 12h, al Pou de la Figuera (Ciutat Vella, Barcelona). Durant l’acte hi hauran intervencions i també estan previstes actuacions.

#ALERTA FEMINISTA, és una declaració que ha estat signada per més de 600 dones (activistes de moviments i espais feministes, de moviments socials, de espais i moviments de creativitat cultural, candidatures, vagues, crides, processos, partits, o sindicats.....) amb un missatge clar cap a totes aquelles persones que estan a favor d'un canvi radical, que volen construir una societat més justa, i és que: Ara SI que toca!. Un món just mai no s'esdevindrà sense una transformació feminista. La nova política continuarà sent vella política si és patriarcal. Estem fent una crida a la participació de les dones de difusió a les xarxes per aconseguir que la campanya sigui massiva.

El llegat feminista és clar i plural i divers però cal que formi part del llegat polític de totes i tots. Amb aquesta crida volem remoure i promoure que els feminismes i les feministes han de formar part del canvi de manera troncal, els hi hem de donar visibilitat...i l’oportunitat de canviar el món per a totes i tots.

Vivim amb esperança i preocupació aquests processos de canvi. Hi som ara, hi érem abans. Tenim propostes i tenim l'experiència, l'energia i els coneixements per a dur-les a terme. I ara també és la nostra oportunitat de canvi.

Les raons que donen força a aquesta ALERTA FEMINISTA són clares: ja hem vist massa vegades com propostes que semblen transformadores acaben deixant de banda els feminismes i a les feministes.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid