Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premsa
Neix la publicació "La Veu de Poble Lliure"

El primer número porta el nom de "2015: l'any de la ruptura, el debat constituent i el dret a decidir"

22/04/2015 Comunicació

Surt el primer número de la Veu de Poble Lliure, la revista de pensament crític i anàlisis de l'organització estratègica de l'esquerra independentista Poble LLiure.  L'objectiu de la publicació és d'anar exposant anàlisis, opinions en profunditat i possibles fulls de ruta a seguir sobre les diferents temàtiques cabdals en l'avenç del procés alliberament nacional, social i de gènere.

Aquest primer número porta el nom de "2015: l'any de la ruptura, el debat constituent i el dret a decidir" i en ell podreu trobar un article sobre la situació grega després de les eleccions de Xavier Oca, un altre sobre prostitució en el que Eva Benet i Glòria Casas contraposen dues visions diferents des del feminisme, un altre sobre la figura d'Ovidi escrit per Sal·lus Herrero, i finalment, una recomanació i ressenya sobre el llibre "James Connolly: la causa obrera es la causa de Irlanda, la causa de Irlanda es la causa obrera" realitzada per Xavier Ferré. També la podreu trobar online en aquest enllaç

Cal recordar que Poble Lliure va néixer aquesta tardor com a resposta al manifest ‘Nous temps, noves eines. Per la independència, pel socialisme, pels Països Catalans: ni un pas enrere’, presentat públicament i signat per persones significades de l’entorn de l’esquerra independentista i els moviments populars. En el text s’afirmava que cal “una agrupació de forces dels sectors independentistes i d’esquerres” per tal de promoure “un pol d’esquerres ben articulat dins l’independentisme” i “desenvolupar la proposta política de la Unitat Popular perquè serveixi per a enquadrar amplis sectors en lluita arreu dels Països Catalans”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid