Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#18ANOALTTIP
Manifestacions a Barcelona, València i Palma per aturar el TTIP

També hi han hagut concentracions a Olot, Castelló de la Plana i Alacant. La mobilització s’emmarca en una iniciativa internacional, que sota el lema, “Les persones i el planeta abans que el capital”

18/04/2015 Economia

Milers de persones, 4.000 segons la Guàrdia Urbana,  s'han manifestat aquesta tarda pels carrers de Barcelona per aturar els Tractats de lliure comerç i inversions. La marxa ha estat encapçalada per tres tractors i s'emmarca en una jornada amb mobilitzacions a altres ciutats arreu del món contra "l'amenaça" que, segons els organitzadors, suposen aquests tractats que actualment s'estan negociant "d'esquenes a la ciutadania" i que "amenacen la sobirania dels pobles, els drets de les persones i la sostenibilitat del planeta". Més de 400 entitats i federacions a Catalunya hi han donat suport.

A Palma, la Plataforma NO al TTIP Mallorca ha realitzat avui un acte lúdico-reivindicatiu a les 11.00h que ha comentçat amb una concentració i performance a la Plaça de l'Olivar, i ha continuat amb un cercavila per el carrer Sant Miquel i Oms fins al Mercat Ecològic de la plaça dels Patins on s'ha llegit un manifest.

La Plataforma NO al TTIP Mallorca es va constituir a principis del mes de setembre de 2014, formant part d’un moviment que ha sorgit a nivell nacional i internacional amb l’objectiu de demanar la paralització d’aquestes negociacions. En ella hi participen entitats ciutadanes, moviments socials, sindicats i partits polítics de Mallorca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid