Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP i el Compromís per Cerdanyola sumen forces de cara a les properes eleccions
20/04/2015 Política
La CUP Cerdanyolai el Compromís per Cerdanyolahan anunciat que concorreran de forma conjunta a les eleccions municipals del proper 24 de Maig a Cerdanyola. Aquest acord forma part d’un procés de reconeixement mutu i de trobada en espais de treball compartits. La CUP participa per tant dins de la candidatura de Compromís per Cerdanyola en una llista on que comptarà amb un terç de membres provinents de la CUP de Cerdanyola.

Aquest acord és la culminació d’un procés de confluència de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) i de les quals en forma part el Compromís per Cerdanyola, amb la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), que durà a agrupar els vots de les CAV­CUP a la comarca per sumar a la diputació de Barcelona i al consell comarcal, òrgans absolutament opacs a la ciutadania. Estem convençuts que aquestes properes eleccions seran les de la llum i els taquígrafs, també en aquestes institucions.

Cal remarcar que aquesta candidatura del Compromís no és una coalició, si no un espai de treball municipal del qual la CUP en forma part. El Compromís és converteix així en el pal de paller de la Unitat Popular i l’esquerra regeneradora a Cerdanyola i l’única opció que pot suposar un canvi de veritat en les polítiques d’aquest Ajuntament. És per aquest motiu que el Compromís està obert a continuar sumant abans i desprès de les eleccions amb totes aquelles persones i partits que comparteixin una línia de canvi real al Ajuntament. Un Ajuntament que ha tingut governs de diversos colors però que sempre ha aplicat la mateixa política del totxo i del clientelisme com a única manera de funcionar.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid