Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Lliçà d'Amunt no es presentarà a les eleccions
21/04/2015 Política

L’Assemblea de la CUP de Lliçà d’Amunt ha decidit no presentar-se a les eleccions municials del proper 24 de maig. L'assemblea ha pres aquesta decisió després d’avaluar l’oportunitat i la conveniència de fer-ho.

Tot i la necessitat d'oferir una alternativa rupturista al municipi que es considera necessària, l'assemblea és de recent creació i encara no està del tot consolida. "La pròpia feblesa de l’assemblea local i la immediatesa de les eleccions no ens han permès crear unes assemblees obertes i d’àmplia participació popular que ho haguessin fet possible", remarca la formació.

Ara bé, la CUP ha fet una crida al veïnat de Lliçà d’Amunt perquè participin en totes les iniciatives populars que vagin encaminades a construir espais d’empoderament popular i en les reivindicacions d’independència nacional i justícia social, mostrant-se disposats a la mobilització activa en tot moment, com a garantia que els anhels de llibertat i igualtat no seran bescanviats per interessos particulars ni pressions externes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid