Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Es presenta el Compromís per Cerdanyola, candidatura de ruptura "amb l'objectiu de guanyar"

A la presentació als mitjans de la llista del Compromís per Cerdanyola (CxC) es va destacar l’objectiu “molt clar de guanyar l’Ajuntament”, des del compromís, la defensa dels interessos de les classes populars, l'experiència en política i trajectòries àmplies en moviments populars dels diferents barris de la ciutat

11/04/2015 Política
La formació municipalista, que forma part de les Candidatures alternatives del Vallès (CAV-Poble Actiu), va avançar ahir el nom dels components de la llista electoral que oficialitzarà diumenge 19. Segons el cap de llista Carles Escolà les característiques de la candidatura són el compromís, la defensa dels interessos de les classes populars, l'experiència en política i trajectòries àmplies en moviments populars dels diferents barris de la ciutat.  

La candidatura s’ha elaborat amb l’objectiu “molt clar de guanyar l’Ajuntament”, segons va puntar Carles Escolà, i amb la finalitat de “posar en marxa el pla de ruptura” que defensa la candidatura municipalista.

Segons el portaveu, durant aquesta legislatura han fet rotar els seus regidors cada any i mig, i la presa de decisions en assemblees i àmbits fora del grup municipal fa que disposin al seu entorn “de moltes persones molt preparades” i amb experiència “en la lluita política al carrer i institucional”. El regidors del CxC, a més, no cobren cap sou per exercir aquest treball polític a l'ajuntament.

El CxC ha estat el col·lectiu polític més actiu en els moviments populars locals, com la defensa dels serveis públics, de la sanitat, el dret a decidir i la consulta del 9N o contra els desnonaments, fet que els proporciona “coneixement de la realitat i dels problemes del municipi”. Uns moviment populars en què també treballen dia a dia tant els 10 primers candidats com la resta dels membres de la llista.

Els 10 primers candidats

La llista conté noms de referència com la número 2, Elvi Vila, de les Ampes escolars i el moviment pro defensa de l’educació pública, Concep Miró, de l’associacionisme veïnal, o Bernat Gastón, que ha estat al capdavant de les reclamacions pel dret a decidir i l'ANC. També formen part dels primers números de la llista Laura Benseny (6) i Maurici Jaumandreu (3), també membres de la CUP, i Contxi Haro (4), Sergio Rodríguez, Sergio Gonzàlez i Ivan González (5). Moltes altres persones de diferents barris de la ciutat i vinculades a la lluita contra els desnonaments, en defensa de la sanitat pública, del territori o bé pertanyents al moviment juvenil (AJI) completen aquesta llista.

Escolà va destacar que es tracta d'una llista "per guanyar les properes eleccions” amb un "programa de ruptura” amb la demanda social de canvi amb l'objectiu de “transformar la ciutat”.

El diumenge 19, a les 12 h, la llista es presentarà en un acte amb diverses activitats perquè la gent pugui conèixer de primera mà a cadascun dels candidats.

Valora
Vídeos
5 anys de Compromís amb Cerdanyola
Lluites populars a Cerdanyola del Vallès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid