Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
mobilitzacions
Jaume Mateu afirma que "La Diada per la Llengua i la Marxa per l'Educació són complementàries"

El president de l'OCB també ha fet un balanç de les mobilitzacions d'aquesta legislatura i ha assegurat que els ciutadans «s'han empoderat» i que en aquesta Diada es podrà observar la diversitat de les reivindicacions que s'han dut a terme a favor dels drets socials.

21/04/2015 Política

El president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Jaume Mateu, ha explicat en una entrevista davant els micròfons d'Ona Mediterrània segons recull dBalears, que enguany han volgut fer coincidir la Diada per la Llengua amb la Marxa per l'Educació perquè són «diades complementàries». El representant de l'entitat ha explicat que davant aquells que demanen: «I per què junts?», ell els contesta: «I per què no?». Jaume Mateu exposa que la Diada d'enguany vol retre homenatge a tots els col·lectius que s'han «mobilitzat en contra d'alguna cosa». Mateu, a més, ha puntualitzat que aquest «en contra de» en realitat és un «a favor de», i s'ha referit a la lluita per garantir els drets socials, l'educació, la defensa del territori com també la vindicació de la llengua i la cultura de les Balears.

El president de L'OCB ha fet un balanç de les mobilitzacions d'aquesta legislatura i ha assegurat que els ciutadans «s'han empoderat» i que en aquesta Diada es podrà observar la diversitat de les reivindicacions que s'han dut a terme a favor dels drets socials. Mateu assegura: «Afirmam que parlam català, afirmam que tenim uns drets i afirmam que volem avançar i no retrocedir».

Jaume Mateu ha aprofitat també l'entrevista per convidar tots els ciutadans a la Diada, que se celebrarà aquest dissabte dia 25 a les 17.30h a la plaça Major de Palma. També ha dit que tots els participants a la Marxa per l'Educació, que sortirà d'Inca a les 10h i que està previst que arribi l'horabaixa a Ciutat, podran unir-se si volen a l'acte organitzat per l'OCB. De la mateixa manera, també ha fet una crida a la participació a la Marxa per l'Educació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid