Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TURQUIA
Dos revolucionaris turcs moren després de segrestar un fiscal

Els segrestadors pertanyents al Partit-Front Revolucionari d'Alliberament Popular (DHKP-C) havien exigit que la policia turca fes públics els noms dels agents que van causar la mort a un noi de 14 anys. El fiscal va morir a l'hospital on estava ingressat desprès de rebre tres bales al cap i dos en altres parts del cos.

01/04/2015 Internacional
Els dos militants d'esquerra turcs van morir ahir desprès de segrestar al fiscal del cas #BerkinElvan en una operació policial on l'hostatge va resultar greument ferit. Poques hores més tard, l'hospital on va ser ingressat  va emetre un comunicat per assenyalar que no havia pogut salvar la vida del fiscal a causa de la gravetat de les seves ferides. El president turc, l'islamista Recep Tayyip Erdogan, va especificar en una compareixença a Romania, on es troba de viatge oficial, que el fiscal va ser ingressat a l'hospital amb tres bales al cap i dos en altres parts del cos. Els segrestadors, pertanyents al Partit-Front Revolucionari d'Alliberament Popular (DHKP-C), havien exigit que la policia turca fes públics els noms dels agents que van causar la mort a un noi de 14 anys, Berkin Elvan,  ferit per un pot de fum llençat per la policia el 2013 i mort després de 9 mesos d'estar en coma el 2014.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid