Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Sant Jordi
Concert homenatge a Joan Pau Giné a Perpinyà

En el marc d'activitats que es desenvolupen a Catalunya Nord en commemoració de la Diada de Sant Jordi

24/04/2015 Cultura

Demà a les 21h, sis dels noranta-dos grups del conjunt dels Països Catalans que van homenatjar el cantant emblemàtic Joan Pau Giné, en un llibre amb 4 CD, actuaran al Teatre Municipal de Perpinyà, coincidint amb els actes de la Diada de Sant Jordi.

De Blues de Picolat, referència nordcatalana a Bonobos, premi revelació de grup 2015, passant pels barcelonins Patch, Dídac Rocher, el valencià Andreu Valor o els andorrans de Madretemosa,cantaran Giné al ritme del rock i del blues en un concert acústic excepcional.

Quatre 'pobles' dins la vila

El dissabte 25, per celebrar la Sant Jordi, els món del llibre nord-català ha organitzat quatre "pobles" en el centre vila de Perpinyà de les nou del matí a les set de la tarda.

- Al "poble dels autor", els escriptors esperaran els seus lectors per intercanviar opinions i oferir dedicatòries. (plaça Gabriel Péri).

- El "poble dels llibreters" del trio a Llibreria, la Librairie Coste-Torcatis i Cajélice proposen durant tot el dia, amés de les diverses obres exposades a la seves parades, una trobada amb autors prestigiosos que se succeiran en l'espai per debatre, de descobrir les obres i d'obtenir-ne una dedicatòria ( plaça Aragó).

- El "poble dels llibreters de vell' oferiran parades de llibres de segona mà, de llibreters de vell i de particulars, en francès i en català, l'ocasió de trobar rareses (plaça Gambetta).

Finalment, amb el "poble de la premsa local i de les associacions" es tindrà l'ocasió de descobrir les activitats i els projectes d'una mostra del teixit associatiu nord-català així com les activitats de la premsa escrita local ( plaça de la Victòria).

Nit literària de Sant Jordi

Els actes de Sant Jordi es tancaran el dijous 30 d'abril, amb la tradicional Nit literària de Sant Jordi organitzada per Òmnium Cultural Catalunya Nord al Palau de congressos a les 20h30. Durant aquest dinar de prestigi, s'entregarà els nombrosos premis literaris entre els quals el Premi de narració infantil i el premi Joan Blanca atorgats per la Vila de Perpinyà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid