Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25 d'Abril
ACPV convoca a la manifestació del 25 d'Abril
01/04/2015 Política
Acció Cultural del País Valencià(ACPV) ha fet públic un comunicat on convoca per al proper dissabte 25 d’abril la diada del País Valencià en un context "molt important per a la nostra societat". Des de l'entitat cultural, convocant habitual de la Diada s'afirma que "la diada marcarà l’inici del futur que permetrà al País Valencià eixir de la crisi econòmica i social, posar fi a la discriminació lingüística i cultural, i recuperar la nostra dignitat com a poble" en referència a la més que possible derrota electoral per part del Partit Popular valencià.

Des d'ACPV s'ha triat el lema "comença el futur" i aposta per la línia que va presentar el passat 11 de març el programa de política lingüística consensuat amb les universitats valencianes, en un acte centrat en les "propostes que han de fer possible la fi de la discriminació dels ciutadans valencians per raó de llengua o cultura."

Finalment, l'entitat cultural celebra que "el poble valencià haja decidit trencar amb el passat, amb la censura, la corrupció, la crisi, la persecució de la llengua i la cultura i les mesures antisocials", afirmant que és hora de "passar pàgina".

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid