Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Acorden presentar una candidatura rupturista a l'Hospitalet de Llobregat

Encapçalarà la llista Khristian Giménez, tècnic comunitari i membre del col·lectiu Akelharre, implicat en diversos projectes vinculats a l’activisme sòcio-cultural, cooperatiu i municipalista.

13/04/2015 Política

Aquest dissabte, l'Assemblea Oberta convocada per la CUP L'Hospitalet de Llobregat va afavorir l'entesa de diversos col·lectius de la ciutat amb la voluntat de construir una alternativa municipal a l’Ajuntament. La trobada es va fer al Centre Cultural Barradas, a la Rambla Just Oliveras de la ciutat.

Així, membres d'Akelharre, Procés Constituent, la PAH i veïnes i veïns a títol individual van respondre a la crida de la CUP per tal de constituir les bases de la llista electoral que es presentarà en els propers dies. L’assemblea va abordar en primer lloc el text del codi ètic que ha de regir les línies d’actuació i intervenció política dels regidors i regidores de la candidatura.

Una llista de consens, plural i amb voluntat de futur 

En els propers dies, la CUP farà pública la llista electoral. Una llista que ha estat elaborada en base als criteris de paritat, amb presència d’activistes de diversos col·lectius i representativa dels barris de tota la ciutat. Sota aquesta línia, la formació ha avançat el cap de llista, en Khristian Giménez, tècnic comunitari i membre del col·lectiu Akelharre, implicat en diversos projectes vinculats a l’activisme sòcio-cultural, cooperatiu i municipalista.

A més a més, es van anar perfilant algunes de les propostes del programa "És molt necessari portar la veu del carrer a l’Ajuntament. Cal que les activistes que treballen en el dia a dia per millorar la dignitat de les persones i per defensar els drets col·lectius de totes formin part del Ple de l’Ajuntament. I alhora cal portar la gestió municipal al carrer. Ningú ens ha de manllevar el dret a decidir sobre les nostres vides i la nostra ciutat, hem de recuperar el poder de decisió sobre tot allò que ens afecta com a ciutadans i veïnes de L’Hospitalet, poder decidir entre totes, en definitiva, com volem que sigui la nostra ciutat"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid