Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2015, any frontissa per la independència

Tenim al davant, en aquest més d'abril del 2015, diverses convocatòries electorals que poden representar un tomb polític important, favorable a la causa de l’alliberament nacional i de la classe treballadora. De fet, es tractarà de traduir políticament el que és ja una realitat al carrer: la indignació social contra la corrupció i els robatoris protagonitzats per elements de la classe dominant i pels seus titelles polítics, i la consciència creixent del maltractament i de l’espoliació que l’Estat espanyol fa sobre la terra i la gent de tota la nació catalana.

Cal que les eleccions municipals d’arreu i les autonòmiques del País Valencià i de les Illes, el proper 24 de maig, siguin un clam per l’honestedat política i la regeneració democràtica, fent fora de les institucions els corruptes (fonamentalment del PP), i que alhora posin els ajuntaments i els governs de la Generalitat Valenciana i del Consell insular al servei dels nostres drets com a nació i dels nostres interessos com a poble treballador. Cal que plantem cara a l’oligarquia espanyola, tot defensant la nostra llengua i cultura catalanes i exigint les inversions en infraestructures que són necessàries per a la nostra economia, productiva i exportadora.

Quant al Principat, com a motor polític, econòmic i cultural de tot el nostre país, cal que les eleccions al Parlament, el proper 27 de setembre, signifiquin un triomf clar i contundent de l’opció independentista, de manera que la independència sigui aviat una realitat, en la forma de República Catalana. Una República que no només implicarà la millora de les condicions de vida i de treball dels habitants del Principat sinó que serà un esperó per a l’alliberament de la resta de les terres catalanes respecte als estats opressors espanyol i francès.

Per això lluitem; per això ens manifestem el 25 d’abril a València, l’1 de maig pertot arreu, i l’11 de setembre a Barcelona; per això votem el 24 de maig i el 27 de setembre.

I farem d’aquest any 2015 la frontissa de la llibertat.

Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Païosos Catalans (PSAN)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid