Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homofòbia
Un "exèrcit cristià" que pretén exterminar gais i ateus al Brasil

Amb el nom de Gladiadors do Altar, un grup que van néixer al Brasil a l'ampara de l'Església Universal del Regne de Déu, l'amenaça integrista cristiana i especialment homofòbica s'estén per Sud-amèrica amb l'objectiu d'eliminar "els homosexuals i ateus"

17/03/2015 Internacional

Segons indica la notícia del digital hangay.com, fa temps que a les xarxes socials del Brasil, Colòmbia i l'Argentina aquesta secta cristiana fa aplogia d"una esgarrifosa iniciativa per acabar amb els homosexuals i els ateus."

La campanya està impulsada per l'Església Universal del Regne de Déu (IURD), amb seu al Brasil, i pren el nom de "Gladiadors do Altar" per fomentar el missatge de l'odi envers els homosexuals i els ateus.

Segons indica aquest digitigal, que mostra diverses fotografia i enllaça abundosa informació, l'objectiu d'aquest grup cristià és acabar amb els ateus i els homosexuals, "el mal d'aquest món." Realitzen una mena de formació militar per honorar el seu pastor, que els dóna un sermó i la seva benedicció: "Gladiadors, què volen?" (Pregunta el pastor), a què responen cridant: "L'altar, l'altar, l'altar!."

Mantenen una sòlida organització que compta amb el seu propi escut, xarxes socials i fins i tot marxandatge. I el més preocupant, s'estén ràpidament i amb el nom de Déu.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid