Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#alcemlaveu
Trobada de joves independentistes a Badalona sota el lema "On som els Joves?"

Remarquen que "veuen el canvi a cada cantonada, però no acaba d'arribar mai"

24/03/2015 Política

El Centre Cívic de Can Canyadó de Badalona aplegarà el proper dissabte una trobada de joves independentistes sota el lema "On som els joves?". L'objectiu de la trobada és el de generar debats i cercar respostes, segons els organitzadors. "Volem parlar i reflexionar sobre la situació actual en que ens trobem els joves catalans, com està el nostre país i quin ha de ser el nostre paper", afegeixen.

Qüestions que saben que no són de fàcil solució, per això estan fent una crida, mitjançant les xarxes socials sota l'etiqueta #alcemlaveu, a tots els joves independentistes i compromesos amb el canvi social a participar-hi. (inscripcions)

Implicar-se en la contrucció de la República Catalana

Els promotors la trobada, apunten que fins ara el procés d'indepedència ha estat liderat, majoritàriament, per sectors de població majors de 40 anys. Pocs joves estan tenint un paper actiu en la construcció del nou país.

I consideren que cal donar la volta a aquesta situació i aconseguir que el jovent s'impliqui activament en la creació de la República catalana.

A més a més, tenint en compte que actualment el procés sobiranista està en hores baixes per culpa de "la patrimonialització que n'han fet els polítics i de la pèrdua del lideratge popular". 

Veuen el canvi a cada cantonada, però no acaba d'arribar mai

També assenyalen que "en el darrers anys hem vist com el Poble s'ha vist condemnat a la misèria, però també com s'ha aixecat contra la màfia política i financera que ens hi ha portat. Fa cinc anys que el nsotre poble camina per un procés sobiranista que ens ha permés viure les mobilitzacions més grans de la nostra història. Veiem el canvi a cada cantonada, però no acaba d'arribar mai"

Valora
Vídeos
#alcemlaveu 2015
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid