Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Sergi Riera i Irene Casas encapçalaran la llista de la CUP a Anglès

La resta de la llista s'anirà concretant en els propers dies

24/03/2015 Política

L'assemblea local de la CUP d'Anglès ha escollit durant aquest mes de març les dues persones que encapçalaran la llista per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. El cap de llista serà Sergi Riera llicenciat en matemàtiques que actualment treballa de programador. El segon lloc l'ocuparà Irene Casas, llicenciada en dret i que actualment treballa com a socorrista.

Tot i aquesta elecció, la formació independentista creu que l'important és el programa amb el que concorerà a les eleccions municipals. Per això, seguirà treballant per elabarar-lo de forma participativa i pensant amb les necessitats reals dels habitants de la vila d'Anglès.

Durant les pròximes setmanes la CUP Anglès començarà a fer públic el seu programa electoral per explicar-lo a tots els vilatans i vilatanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid