Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
malbaratament de diners públics
Santi Vila vol que Foment ajudi TP Ferro

El conseller considera que s'hauria de modificar el contracte amb TP Ferro per ajudar-la tot i que l'empresa propietat de Floretino Pérez ja està blindada i pot rebre una indemnització milionària com ja va passar amb el projecte Castor.

20/03/2015 Economia

El conseller de Territori, Santi Vila, considera que el Ministeri de Foment ha d'ajudar TP Ferro (la concessionària del tram transfronterer de l'Alta Velocitat) que ahir va presentar un pre-concurs de creditors perquè no pot fer front a un deute de 400 milions d'euros.

Segons Vila s'ha d'estudiar la modificació del contracte amb TP Ferro per ajudar-la tot i que diversos grups anti-TGV ja van anunciar fa anys que la infraestructura no era viable. A més a més, TP Ferro (propietat de Floretino Pérez)  està blindada i si es declara en fallida pot arribar a rebre una indemnització milionària com va passar amb el projecte Castor.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid