Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Televisió
Més de 3.500 signatures a través d'Internet demanen veure els canals 33 i 3/24 a les Illes

Hi ha convocada una concentració dijous a les 12.00 hores, davant el Consolat de Mar per reivindicar "la nostra llibertat de veure tots els canals de televisió en la llengua pròpia".

31/03/2015 Cultura

La petició a la web change.org perquè es puguin veure a les Illes els canals 3/24 i 33 ha superat amb escreix el seu objectiu de 2500 firmes. La iniciativa, de Pilar Juan, ha acumulat aquest dilluns més de 3.500 sigantures

A la pàgina, qualsevol persona pot signar la iniciativa, que consisteix en una carta dirigida al vicepresident de les Illes, Antonio Gómez, exigint-li que faci marxa enrere en la restricció d'aquests canals. 

Convocatòria de l'Obra Cultural Balear

Davant l’anunciada desaparició de dos canals en català, l’Obra Cultural Balear (OCB) convoca l’acció 'Per la lliure elecció de llengua, volem veure el 3/24 i el Super 3/33'. Serà el aquest dijous, 2 d’abril, a les 12.00 hores, davant el Consolat de Mar. L’entitat fa una crida als ciutadans a assistir-hi per reivindicar "la nostra llibertat de veure tots els canals de televisió en la llengua pròpia".

L’Obra Cultural Balear reitera que la recepció d’aquests dos canals és tècnicament possible, com va demostrar l’informe que l’entitat va fer públic el mes d’octubre passat. N’hi hauria prou de fer passar alguns dels senyals televisius pels múltiplexs insulars actualment desocupats, mitjançant un acord amb els Consells. 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid