Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Més de 100 persones donen suport a la presentació de la CUP a l'Ajuntament d'Olot

La decisió final es prendrà en una assemblea oberta a tothom aquest divendres dia 6 de març, a les 19h, al Casal de Barri de Sant Miquel (Circumval·lació Jaume I, 31).

05/03/2015 Política

El manifest que afirma que seria positiu que la CUP Olot es presentés a les properes eleccions municipals i aconseguís representació ha superat avui les 100 adhesions de personalitats olotines.

Fa poc més d'una setmana es va donar a conèixer el document que comptava, ja d'entrada, amb 50 signatures de gent del món educatiu, associatiu, ecologista, artístic, pensionista, sanitari, cultural, feminista, econòmic, esportiu i del moviment sobiranista. Al llarg dels últims dies, s'hi ha pogut continuar adherint gent a través de la pàgina web i les adhesions no han parat d'arribar.

La CUP Olot anima a tothom a participar en la decisió final, que es prendrà en una assemblea oberta a tothom aquest divendres dia 6 de març, a les 19h, al Casal de Barri de Sant Miquel (Circumval·lació Jaume I, 31).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid