Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Sant Joan de les Abadesses decideix presentar-se a les eleccions
30/03/2015 Política
Laura Vallejos, cap de llista de la CUP Sant Joan de les Abadesses Laura Vallejos, cap de llista de la CUP Sant Joan de les Abadesses

Després de l'Assemblea Oberta d'aquest passat dissabte, la  CUP Sant Joan de les Abadesses ha decidit presentar-se a aquestes eleccions municipals amb una força renovada. Després de dues legislatures defensant la candidatura, Pere Villanueva passa el relleu a Laura Vallejos, que es presenta com a nova cap de llista de la formació.

Laura Vallejos i Giralt, té 31 anys i és Enginyera Tècnica Industrial Especialitzada en Electricitat. Encara que nascuda a Sant Joan, actualment treballa a Barcelona en projectes d'Electrificació Ferroviària. Formava part del casal independentista l'Espurna, i fa 4 anys que és militant de base de la CUP, col·laborant en la comissió d'Infraestructures i mobilitat de la mateixa organització i gestionant la part de secretaria de l'Assemblea Local de la Cup de Sant Joan.

"No volem entrar a l'ajuntament a trinxar-ho tot, volem entrar per poder incidir en les polítiques socials i de participació ciutadana que s'han deixat de banda durant aquests quatre anys" segons Vallejos en declaracions a TVR al finalitzar l'assemblea oberta realitzada aquest dissabte. Un cop presa la decisió "toca acabar de definir la llista i ordenar les nostres propostes per tal que siguin clares i entenedores".

Durant l'assemblea també es va fer menció al codi ètic que presentarà la candidatura, que té com a línies principals la limitació de sous i de mandats, vetllar per la democràcia participativa i impedir la duplicitat de càrrecs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid