Municipals 2015
La Crida per Valls-CUP aposta per la renovació i la diversitat en la seva llista electoral

La candidatura reivindica la política com a activitat col·lectiva i no com un fet personal

18/03/2015 Política

L'assemblea de la Crida per Valls-CUP ha escollit aquest diumenge la llista electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig. Els criteris polítics que s'han seguit han estat el de renovació i diversitat de procedència dels seus membres. Així, cap dels tres regidors actuals de la CUP repetirà com a candidat i juntament amb d'altres ex-regidors de la CUP al llarg de la seva història, seran els suplents de la llista.

D'aquesta manera l'equip de treball institucional de la Crida per Valls-CUP es reforçarà amb els regidors entrants, els sortints i la resta de persones que assumeixen àmbits temàtics, de representació en organismes autònoms i els grups de treball temàtics. La Crida per Valls-CUP reforça l'aposta per construir un espai polític de l'esquerra transformadora més ampli i integrador, amb la incorporació a la llista tant de membres de la CUP com d'altres sensibilitats i procedències polítiques i socials, formada per 11 dones i 10 homes.

La llista de la Crida per Valls-CUP és l'expressió d'una forma d'entendre la política com una activitat col·lectiva i no com un fet personalitzat en uns càrrecs electes. Actualment està organitzada en grups de treball temàtics i a partir d'un funcionament assembleari, on totes les persones que participen en el projecte polític poden debatre i prendre part en totes les decisions. La Crida anima la població a prendre part i participar en un projecte de ciutat transformador, escrivint al correu-e cridapervalls@gmail.com

Llista electoral 2015 de la Crida per Valls-CUP

1-Francesc Martinell Urgell
2- Paloma Vicente Vives
3- Jordi Robert Caselles
4- Ester Huguet Roselló
5- Cristina Arias Crusells
6- Tais Bastida Aubareda
7- Laura Pérez Muñoz
8- Elisenda Trilla Ferre
9- Joan Segura Moreno
10- Enrique Vidaurrazaga Meza
11- Meritxell Duch Sans
12- Maria José Santiago Gómez de Agüero
13- Roger Montalà
14- Marc Magre Rosich
15- Mario Gonzàlez Díaz
16- Montse Casellas Miró
17- Arnau Dalit
18- Roser Roselló Amill
19- Ariadna Vives López
20- Míriam Culleré Pié
21- Marc Guasch Ferrando

SUPLENTS
Lurdes Quintero Gallego
Gerard Nogués Balcells
Jordi Escoda Cusidó
Aida Garcia Secall
Ton Úbeda Gaya
Ventura Camps Sanromà