Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La CAL convoca la 5a edició del Concurs de Cartells del Correllengua
05/03/2015 Comunicació

Per cinquè any consecutiu, la CAL convoca el Concurs de Cartells del Correllengua, una iniciativa oberta a tothom i a partir de la qual sortirà la imatge de l’edició d’enguany.

Tal com es va anunciar recentment, el Correllengua 2015 retrà homenatge a Ovidi Montllor pel seu compromís amb el seu poble, la seva llengua i cultura, els treballadors i la llibertat. Per aquest motiu, el cartell del moviment haurà d’incloure algun element que recordi la seva figura o la seva obra, juntament amb el tradicional lema “llengua, cultura i llibertat”. Atès que enguany el Correllengua s’emmarca dins la “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances”, també caldrà que el cartell reflecteixi el lema d’aquesta campanya.

Les obres es podran presentar entre el 9 de març i el 30 d’abril, i l’elecció del cartell guanyador es farà per votació popular en el decurs de la 14a edició dels Premis Joan Coromines. A les bases del concurs s’hi poden consultar tots els detalls.

El disseny guanyador esdevindrà la imatge comuna del Correllengua, i il·lustrarà la programació de centenars d’actes arreu del territori. A més, rebrà un premi de 300 euros.

Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu cal@cal.cat o el telèfon 93 415 90 02.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid