Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
L'STEI guanya les eleccions sindicals a la UIB amb majoria absoluta
20/03/2015 Laboral

Amb la totalitat dels vots escrutats, l’STEI ha tornat a ser la força més votada a les eleccions de la Universitat de les Illes Balears (UIB), amb majoria absoluta en tots els seus òrgans de govern.

A la Junta de Personal Docent i Investigador, en la qual conserva els seus 8 representants; al Comitè d’Empresa del Personal Docent i Investigador, amb 13 membres d’un total de 21; al Comitè d’Empresa del Personal d’Administració i Serveis, amb 3 membres d’un total de 5. A la Junta de Personal d’Administració i Serveis, l’STEI té també majoria absoluta, amb 9 representants d’un total de 17 membres.

Els resultats d’avui refermen la voluntat majoritària del personal de la Universitat de revalidar la seva confiança a l’STEI i el nostre compromís, com a força majoritària, de seguir treballant en contra de les retallades i de la pèrdua de drets socials i laborals per una Universitat de qualitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid