Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
municipals 2015
David Fernández i Eudald Carbonell presentaran les candidatures de la CUP a les comarques nord-orientals

L'acte es farà a Figueres i mostrarà el creixement, així com la implantació territorial de la formació independentista

16/03/2015

El proper dissabte a les 12 h,  el Teatre El Jardí de Figueres acollirà l'acte públic amb el que la CUP a les comarques nord-orientals dóna el tret de sortida cap a les municipals. L'acte comptarà amb parlaments del diputat David Fernàndez, l'arqueòleg Eudald Carbonell, Tavi Llorente i l'alcaldable per Figueres Natàlia Sànchez Dipp.

A la presència de David Fernàndez, el diputat del Parlament més ben valorat pels catalans segons l'últim baròmetre del CEO, s'hi ha de sumar una altra cara coneguda com la de l'arqueòleg Eudald Carbonell, gironí que actualment és director de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i codirector de Atapuerca. Per altra banda, també destaca la presència de Tavi Llorente, vinculat a les lluites pel territori i exportaveu de No a la MAT. Per últim, l'alcaldable figuerenca Natàlia Sànchez Dipp reivindicarà el projecte municipalista de la CUP.

Els darrers anys el projecte de l'esquerra independentista ha viscut un creixement important, i són significatives les assemblees locals de nova creació, així com l'increment de les existents. En aquest sentit la CUP de Figueres n'és un exemple, ja que preveu aconseguir un creixement significatiu després de sumar diferents persones vinculades als col·lectius polítics i socials de la capital empordanesa.

L'acte del proper dissabte 28 de març també comptarà amb actuacions musicals i culturals durant el seu transcurs.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid