Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
VerdCel presenta el seu primer disc en directe, 'Òrbites. Poetes i cançons' al BarnaSants

Aquesta nit al CC Albareda del Poble Sec a les 20:15h.

27/02/2015 Cultura
Foto verdcel botiga Foto verdcel botiga

VerdCel presenta el seu primer disc en directe, 'Òrbites. Poetes i cançons' (BarnaSants), fruit d'una de les tres branques incloses al tronc de la celebració 'VerdCel 10 anys del 1r. disc, 15 a l'escenari'. Acaba de llançar també un nou clip d'una de les cançons que pertany al seu darrer disc d'estudi: 'Argilaga'.

A més a més actualment es troba enllestint l'espectacle 'Del cor a les mans', dedicat íntegrament a l'Ovidi Montllor, que estrenarà a Altafulla al març i dins del marc del BarnaSants.

"Òrbites. Poetes i cançons"

Els poemes cantats i la cançó que amaga la poesia. Òrbites que circumden el pas del dia i les seues parts, que dibuixen esferes al voltant de textos d’Espriu, Ausiàs March, de melodies i cançons de Raimon (versions noves i del disc de VerdCel, Petjades), d’Ovidi Montllor (companyes inseparables i actuals), alguna peça de Pi de la Serra i Joan Pau Giné, diferents de collita pròpia, etc.

VerdCel com acostuma, conduirà aquests ‘Poetes i cançons’ a través de ritme, veus, cordes i mans, amb música i acció, per depassar les nostres oïdes i arribar al moll de l'os.

Aquest espectacle es va enregistrar l'any passat al BarnaSants, al Barradas de l'Hospitalet i a Alcoi, i s'ha convertit en el primer disc en directe i en una nova referència de VerdCel publicada al 2015. El concert de l'Albareda servirà com a presentació oficial del mateix.
El disc es complementa amb les versions d'estudi de peces del cantautor nordcatalà Joan Pau Ginè -'La Marinada'-, de Pi de la Serra - 'Suau' i 'Romanço en mi' -, i un poema d'Estellés musicat - 'M'estime molt el meu país'.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid