Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
Judici per la readmissió dels treballadors de la COS a DEAMED acomiadats
06/02/2015 Laboral
El proper dilluns 9 de febrer se celebra el judici per la readmissió dels tres sindicalistes de la COS acomiadats a DEAMED. La Coordinadora Obrera Sindidal (COS) convoca una concentració de suport davant dels jutjats socials de Tarragona, a l’avinguda Roma núm. 21, a les 9:30h per tal de mostrar el suport als tres treballadors, segons informa Pobleviu.cat

L’Héctor, el Víctor i el Robert van ser acomiadats el juliol passat immediatament després d’organitzar-se contra diversos abusos empresarials i constituir la secció sindical, el que és un cas flagrant de vulneració del dret a la llibertat sindical.

Posteriorment, en una nova mostra d’assetjament i d’intent de vulnerar drets fonamentals, l’empresa els ha demandat a tots tres per injúries i calúmnies, per la roda de premsa que van oferir després de l’acomiadament. Entre altres coses, els demanen 17.000 euros a cadascun.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid