Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fotoperiodisme
Exposició fotogràfica de Jordi Borràs sobre "l'#efectecanvies" al Festival Enfocats 2015

Borràs capta amb màquina, "la història d’aquells sis dies incansables de lluita, solidaritat, i sobredosi de violència. Però també és la història de David contra Goliat. És la història d’una petita gran victòria".

28/02/2015 Comunicació

El proper dia 6 de maç, el fotoperiodista Jordi Borràs inaugura una exposició sota el títol "La Guspira. Un retrat de l' #efectecanvies" dins del marc del Festival Enfocats 2015 al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona. La mostra es podra veure fins el 4 d'abril.

En una trentena llarga de fotografies, Borràs amb el seu estil de saber captar el moment precís,  ens refresca la memòria de sis dies incansables de lluita, solidaritat, i violència desmesurada a causa del desallotjament i enderrocament l’edifici de Can Vies, un espai emblemàtic pel barri barceloní de Sants. Una història de David contra Goliat que esdevé "una petita gran victòria.

Enfocats 2015

Durant aquests dies, el centre cívic Pati Llimona organitza, amb la col·laboració de diversos col·lectius i entitats de la ciutat, el Festival Enfocats, unes jornades a l’entorn de la fotografia més compromesa i actual. Exposicions, xerrades, trobades, projeccions i tallers formatius ompliran les instal·lacions del Pati Llimona, i les d’altres espais, com ara l’Espai Nag, el Taller Milans, el centre cívic Can Basté, l’espai de fotografia Francesc Català-Roca o l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Enfocats presenta diverses exposicions, a part de la de Jordi Borràs. Destaquem “Enfocats al Gòtic”, una proposta que omple dotze comerços del barri amb exposicions fotogràfiques.

El Festival també aplega activitats organitzades pels col·lectius Caja Azul, l’associació Espai Nag, el Taller Milans i nosaltres mateixos, Barcelona Photobloggers. Com en anteriors ocasions, organitzem una nova edició de Slideluck Barcelona, una sessió de projeccions de treballs fotogràfics compartint alhora un sopar de carmanyola.

A més de tot això, el festival ofereix un visionat de portfolis amb Juan de Dios Pérez, Laura Covarsí i Walter Astrada, un mercat de mostra, venda i intercanvi de material fotogràfic i els tallers “El món vist des del meu telèfon”, “Il·luminació d’estudi”, “Com fer una exposició d’un projecte fotogràfic o artístic?”, “Lomografia en blanc I negre”, “Col·lodió humit” i “TAF! (Taller d’Acció Fotogràfica)”, entre altres activitats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid