Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Drassanes: "La sanció al jutge Vidal és un atac al dret dels catalans a decidir el seu futur polític"

Concentracions a Barcelona de suport, avui a les 13h davant el Palau de Justícia al Passeig Lluís Companys i demà a les 12h, davant de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya.

27/02/2015 Drets i Llibertats

El col·lectiu Drassanes ha manifestat en un comunicat la seva solidaritat  amb el jutge Santiago Vidal que el ple del Consell General del Poder Judicial l'ha sancionat apartant-lo tres anys de la magistratura per haver participat en la redacció d'un projecte de constitució per a la futura República Catalana.

El col·lectiu considera que apartant el jutge Vidal de la carrera judicial no tant sols és un atac a la seva llibertat d'expressió i acció, sinó que cal emmarcar aquesta decisió absolutament arbitrària en la permanent persecució i negació de la voluntat popular dels catalans per part dels poders de l'Estat. "Unes institucions polítiques i judicials hereves del franquisme que, malgrat ho intentin de mil maneres: anul·lant Consultes democràtiques, suspenent lleis aprovades pel nostre Parlament, presentant querelles per part de la Fiscalía General de l'Estat, etc han de saber que no els reconeixem cap dret a decidir o condicionar el nostre futur polític, remarca.

Se suma a les mostres de solidaritat envers el jutge Vidal que s'estan convocant. En especial ens fem ressó de la concentració convocada per les AT del Barcelonès de l'ANC per aquest dissabte a les 12 del migdia davant de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya carrer Mallorca 278 (cantonada carrer Roger de Llúria). Igualment, Juristes per la Llengua han anunciat per demà divendres a les 13h una concentració davant el Palau de Justícia al Passeig Lluís Companys. Demanem a tothom que faci difusió d'aquestes convocatòries que han de ser també actes de suport al procés constituent i per la República Catalana Independent.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid