Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Solidaritat "activa" amb els acomiadats de Deamed de Constantí
27/01/2015 Laboral

Si a començaments de desembre s'informava de la interposició d’una denúncia per injúries contra el portaveu de la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS)  a l’empresa Deamed de Constantí (Tarragonès), ara  l’empresari ha decidit ampliar aquesta denúncia contra els tres treballadors de l’empresa que van ser acomiadats, just en constituir-se com a secció sindical a l’empresa.

Aquest acarnissament judicial contra els tres treballadors acomiadats només s’entén com una estratègia desesperada per part de l’empresari, per tal d’acovardir als tres companys acomiadats. Tanmateix, aquests segueixen ferms i no han signat l’acord amb l’empresari en el corresponent acte de mediació pels seus respectius acomiadaments.

Així doncs, caldrà esperar la citació judicial per tal que els tres treballadors no sols es defensin de la denúncia presentada per l’empresari, sinó que puguin denunciar en instàncies judicials totes les irregularitats que patien a l’empresa on treballaven i la repressió sindical del que foren víctimes per part d’aquest.

Segons la COS, "no només ens trobem davant d’una intolerable mostra de despotisme, sinó d’un gravíssim i nou intent de coartar els drets fonamentals als treballadors; ara no tan sols el de llibertat sindical, sinó també el de llibertat d’expressió"

Davant d’aquests fets Alerta Solidària i la COS volen renovar i ratificar el seu suport als companys acomiadats i represaliats. Ambdues organitzacions faran tot allò que estigui al seu abast per denunciar aquest nou abús empresarial, enfortir la solidaritat, i engegar tots els mecanismes legals i polítics per fer front a aquest despropòsit.

També han fet  una crida a la solidaritat activa envers el Robert, el Víctor i l’Hèctor, acomiadats i represaliats per haver-se atrevit a organitzar-se i lluitar.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid