Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La “Crida Municipalista per Valls”, un nou projecte de ciutat

El manifest denuncia que “després d'anys d'inversions i promeses, Valls segueix sense arrencar i continua degradant-se socialment”

28/01/2015 Política

Ahir al vespre es va presentar a la Plaça del Blat la iniciativa la “Crida Municipalista per Valls”. Jordi Robert, promotor de la Crida, va explicar que “des del desembre un grup de persones descontentes amb la situació política i social de Valls ens hem reunit per construir un projecte capaç de proposar una alternativa”.

El divuit de gener una seixantena de persones van decidir tirar endavant aquesta idea i engegar un procés d'obertura social i de participació. El punt de partida serà el diumenge vuit de febrer amb una assemblea oberta a les 18.30 a la sala d'actes de l'Escola Enxaneta, en laqual s'explicarà la feina feta fins ara i es començaran a recollir opinions i idees amb l'objectiu d'elaborar un programa electoral per a les eleccions municipals de maig.

Laura Pérez, promotora de la Crida, va convidar a assistir a l'assemblea veïns de tots els barris, “tothom que estigui descontent de com van les coses, que tingui curiositat en la iniciativa o interès en dir-hi la seva.

De moment els promotors han fet públic el manifest “Crida per Valls”, que recull la intenció inicial de la iniciativa i que s'haurà d'anar ampliant i corregint els propers mesos amb noves aportacions i debats.

Responent a les preguntes dels periodistes, els portaveus de la iniciativa han deixat clar que el més important del projecte no és la forma electoral que agafi finalment, sinó el contingut, la definició d'alternatives, els debats i la presa de consciència que amb la implicació de la gent podem canviar les coses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid