Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH aconsegueix les dacions en pagament i aixeca l'acampada de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès retirarà les multes per ocupació il·legal de la via pública

15/01/2015 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí ha posat punt final aquest dijous a l'acampada que mantenia a les portes d'una oficina de CatalunyaCaixa de Sant Cugat des de fa 114 dies. Representants de la plataforma s'han reunit a la ciutat veïna amb portaveus dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, així com delegats de CatalunyaCaixa. Suspendre l'acampada era la condició que posava el banc per solucionar els casos de cinc famílies que s'enfrontaven a un possible desnonament, segons informa Rubitv.cat

L'Ajuntament de Rubí ha actuat com a mediador en aquest conflicte entre la plataforma i l'entitat bancària. Finalment, la resolució d'aquest conflicte ha arribat aquest dijous, després de les darreres negociacions que han tingut lloc al llarg d'aquesta setmana. CatalunyaCaixa ha concedit cinc dacions en pagament sense deute romanent.

El Consistori rubinenc tornarà a exercir el paper de mediador en cas que sigui necessari. De fet, a la reunió d'aquest dijous al matí, l'Ajuntament de Rubí s'ha ofert a ajudar les famílies de la ciutat que han perdut el seu habitatge arran de l'acord de dació en pagament amb Catalunya Caixa a buscar un pis on viure.

Sant Cugat retira les multes

Francesc Carol, tinent d'alcalde de Seguretat de Sant Cugat, ha destacat la importància del diàleg i ha agraït a totes les parts l'esforç per arribar a una entesa. Carol ha recordat que "les multes que inicialment s'havien fixat per ocupació il·legal de la via pública no han arribat a la tramitació final i, arribat l'acord, es resoldran de forma satisfactòria per als afectats".

D'altra banda, Marta Mba, representant de la PAH de Rubí, ha agraït 'les gestions fetes pels dos ajuntaments' i ha emfatitzat la seva 'voluntat de diàleg per aconseguir que se solucionin la resta de casos que la PAH té entre mans'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid