Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Censura
La CUP Sant Joan Les Fonts denuncia l'Ajuntament per vetar-li espais municipals per fer Assemblees Obertes

La formació no entén la decisió presa per l’equip de govern de CiU, ja que en altres ocasions ha realitzat actes en els espais que ara se’ls ha vetat i del que si se’ls permet, n’ha fet ús sense haver de pagar.

30/01/2015 Drets i Llibertats
CUP Sant Joan les Fonts CUP Sant Joan les Fonts

La formació denuncia la censura que està pateix per part de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts (Garrotxa) i demana que es retracti alhora de negar l’ús d’aquests espais, ja que el seu argument, que s'està fent campanya electoral, és totalment fals. També els hi recorda que la participació ciutadana la llibertat d’expressió i reunió són drets inqüestionables en qualsevol societat democràtica.

Es van presentar les correspondents instàncies

La CUP de Sant Joan les Fonts iniciava aquest dissabte una sèrie de trobades populars, assemblees obertes amb els veïns del municipi. Es tractava de quatre assemblees repartides pels diferents pobles que conformen el municipi: Sant Joan les Fonts (31/01 i 27/03), la Canya (06/03) i Begudà (14/03). L’objectiu d’aquestes trobades era establir ponts de diàleg, on debatre, posar en comú i proposar solucions a les problemàtiques concretes del municipi.

Es van presentar les corresponents instàncies a l’ajuntament (15/01/2014 amb el núm. de registre 66), i ahir 28 de gener, tres dies abans de la primera assemblea oberta l’equip de govern els va respondre negant l’ús dels espais demanats, adduint que són actes de campanya electoral. Donant com l’alternativa de poder utilitzar un sol espai de pagament, i sense temps, cosa que no ha estat possible tenint en compte que el punt de trobada estava previst per aquest dissabte. Amb aquesta negació també queden exclosos els espais municipals dels dos altres pobles que conformen el municipi (Begudà i la Canya).

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid