Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CIUTAT MORTA
David Fernàndez respon un tweet del SME

Ahir a la nit el diputat de la CUP va respondre un tweet del Sindicat dels Mossos d’Esquadra que afirmava que el documental "Ciutat Morta" era una películ·la de fantasia.

18/01/2015 Drets i Llibertats

Ahir el diputat de la CUP David Fernàndez va respondre un tuit del Sindicat dels Mossos d’Esquadra on  s'afirmava que el documental "Ciutat Morta" era una películ·la de fantasia. Al primer tweet del SME es podia llegir " Bona nit per anar al cinema. Tot i que si us agrada la fantasia amb C33 teniu prou". Poc després, el diputat de la CUP va escriure "@smemossos La mort de Patricia Heras no és cap fantasia". La rèpilca del SME va ser "@HiginiaRoig ningú ha parlat de cap mort. S'equivoca de twiter senyor parlamentari" a la qual Fernàndez va respondre "@smemossos no m'equivoco de res. Si ara amagueu la vostra cobardia és problema vostre. Un problema greu d'indignitat. Fàstic.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid