Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ple alternatiu
Concentració en rebuig a les manifestacions xenòfobes i islamofòbiques de l'Alcalde del PP de Badalona

La concentració contra les manifestacions de Xavier García Albiol després dels atemptats a França començarà a les 18h

27/01/2015 Drets i Llibertats

Avui tindrà lloc a Badalona, la concentració en rebuig contra les manifestacions xenòfobes i islamofòbiques de l'Alcalde del PP. Començarà amb la lectura d'un manifest, després es farà un minut de silenci en homenatge a les víctimes de l'atemptat de Charlie Hebdo, i per últim 20 minuts de concentració i protesta.

A continuació s'iniciarà el Ple Alternatiu de gener, per parlar i debatre sobre els següents temes:

1) Immigració.
2) Acord dels Partits Polítics per evitar l'aplicació de la normativa de reducció de càrrecs públics.
3) Urbanisme Badalona (El Port, Mercadona de Pomar, la Penya, C.F. Badalona, entre altres...).

A les 17:30 hi ha convocada una roda de premsa per informar sobre la situació de la sanció de 3000€ als cinc membres de la Taula de la Mobilitat, per pintar de forma simbòlica un pas de vianants a Can Ruti. S'informarà dels acords presos, les accions dutes a terme i l'estat de la sanció.

El Ple Alternatiu és una proposta de l’Àgora Ciutadana de Badalona, plataforma integrada per més de trenta entitats badalonines, per debatre a l’espai públic, de forma oberta i participativa, sobre els temes d’interès de la ciutadania.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid