Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#JustíciaPatri
Acaba l'emissió de "Ciutat Morta" i la plaça de Sant Jaume s'omple de gent exigint Justícia

La part censurada aquesta nit al Canal 33, compta amb més de 75.000 visualitzacions.

18/01/2015 Drets i Llibertats

Tot just va acabar l'emissió del documental "Ciutat Morta" sobre el cas cas 4-F, malgrat la censura de 5 minuts imposada per un jutjat, més de mig miler de persones s'han aplegat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per exigir justícia i fer un homenatge a Patrícia Heras. Familiars i amics de Patrícia Heras i Rodrigo Lanza havien convoquen la concentració cap a la 01h.

Desenes de milers de persones han pogut veure, malgrat la censura, com a partir d'un excel·lent treball d'investigació s'ha destapat un dels casos de corrupció policial més greus ocorreguts a Barcelona. Cal remarcar que la part censurada aquesta nit al Canal 33, compta amb més de 75.000 visualitzacions.

Patricia Heras

El 26 d’abril de 2011 es va suïcidar Patricia Heras. La van condemnar a tres anys de presó per agredir un agent durant el forcejament que es va produir a la porta de la casa de Sant Pere Més Baix. Segons la sentència, la jove va llençar una tanca contra un dels agents. Heras va negar sempre els fets assegurant que ni tan sols es va atansar a la casa ocupada. Segons Heras, ella anava amb bicicleta amb el seu xicot i va caure a l’altura del Parc de la Ciutadella. Des d’allà, van ser traslladats en ambulància al mateix hospital on es trobaven els agents i, en veure la seva estètica okupa, la van detenir. El conductor de l’ambulància va testificar durant el judici però no va servir de res. Va ser condemnada a tres anys de presó, però no ho va poder resistir. A finals d’abril del 2011 es va suïcidar a casa aprofitant un permís penitenciari. La seva mort va provocar un xoc a totes les persones que seguien el cas de prop.

Valora
Vídeos
Ciutat Morta (fragmento censurado)
Trailer de Ciutat morta (Ciudad muerta) subtitulado en inglés (HD)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid