Municipals 2015
"Capgirem Vic" elegeix el 10 primers llocs de la candidatura

Va néixer l’estiu passat a partir de la voluntat de confluència de les assemblees locals de Vic de la CUP i el Procés Constituent amb persones i col·lectius de l’esquerra rupturista de la ciutat

22/01/2015 Política
L’assemblea de Capgirem Vic (Assemblea Oberta d’Esqueres-CUP-Procés Constituent) elegirà aquest dissabte d’entre tots els membres de la seva assemblea els 10 primers noms de la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig. Ho farà de forma assembleària i comptant totes les persones amb les mateixes oportunitats, sense que prèviament s’hagi postulat cap d’elles per ocupar alguns dels llocs capdavanters de la candidatura.

Previ a la votació de dissabte, s’ha elaborat un cens amb el nom de totes les persones que han assistit a la desena d’assemblees obertes que ha fet Capgirem Vic des del passat mes de setembre o que han participat en les seves comissions. Un cop feta la votació, una comissió de llistes oberta a totes les persones membres de l’assemblea farà les correccions pertinents per donar compliment a la paritat de gènere i es comunicarà amb les persones elegides perquè acceptin el lloc que els ha atorgat l’assemblea en la llista. La llista definitiva s’aprovarà en la següent assemblea de Capgirem Vic.

Capgirem Vic va néixer l’estiu passat a partir de la voluntat de confluència de les assemblees locals de Vic de la CUP i el Procés Constituent amb persones i col·lectius de l’esquerra rupturista de la ciutat. Des d’aleshores ja s’han fet diverses assemblees obertes que han comptat cada vegada amb la participació de més persones. El projecte continua obert a totes aquelles persones que comparteixin els punts de confluència reflectits en un primer document aprovat a l’assemblea del 6 de setembre i en el manifest.

L'assemblea es farà al centre cívic de la Guixa. Fins ara, les assemblees de Capgirem Vic s'han fet de forma rotatòria pels diferents barris i nuclis de la ciutat. La darrera, fa dues setmanes al local de l'Associació de Veïns de l'Horta Vermella, on es va aprovar el reglament d'elecció de la llista.