Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Un militar i un guàrdia civil, entre els detinguts per la baralla en què van matar a Francisco Romero

Un membre de l'Unidad Militar de Emergencias (UME) i un agent de la guàrdia civil figuren entre els 36 detinguts per la policia espanyola relacionats amb la baralla del 30 de novembre en què ultres del Frente Atlético van matar a cops un integrant del Riazor blues.

17/12/2014 Drets i Llibertats
Dos militars entre els detinguts per l’assassinat de Francisco Romero Taboada "Jimmy" que va morir el passat dia 30 de novembre després de resultar ferit en la baralla que es va produir entre aficionats del Deportivo de la Corunya i l'Atlético de Madrid als voltants de l'estadi Vicente Calderón. Fonts de la investigació han confirmat que un dels arrestats pertany a l'Unidad Militar de Emergencias i altre és un agent de la guàrdia civil destinat a la localitat de Rivas Vaciamadrid.

Tots dos se sumen als altres 34 arrestats, entre ells tres menors, així com els dos suposats autors materials de la mort del seguidor del Deportivo de la Corunya. Els enregistraments facilitats (veure vídeo), molts d'ells de forma anònima, pels veïns de la zona de Madrid Rio, on es van produir els aldarulls, han estat determinants per detenir les persones que més directament van participar en la baralla.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid