Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESTATS UNITS
Un home mata dos policies a Nova York

Un home que va anunciar a internet els seus plans de disparar dos "porcs" en represàlia per la mort d'Eric Garner va emboscar a dos policies en una patrulla i els va matar a trets ahir dissabte a plena llum del dia, abans de córrer cap a una estació del metro on es va suïcidar disparant-se al cap.

21/12/2014 Internacional

L'atacant, Ismaaiyl Brinsley, de 28 anys, va escriure en un compte d'Instagram: "Avui posaré ales a porcs. Ells van matar a un de nostres, matem dos dels seus" i va utilitzar les etiquetes "Shootthepolice" ("dispara la policia") RIPErivGardner i RIPMikeBrown. Brinsley es va aproximar a la finestra del passatger d'un cotxe patrulla i va disparar al cap als agents Rafael Ramos i Wenjian Liu (Brinsley era negre mentre que els morts eren un asiàtic i un altre hispà). Els policies estaven en un patrullatge especial a la secció Bedford-Stuyvesant de Brooklyn. "Ells van ser, simplement, assassinats ... un blanc pel seu uniforme. ... Van ser emboscats i assassinats", va dir el comissionat de policia William Bratton.

La inesperada acció s'ha produït després de les decisions de dos jurats d'instrucció de no processar agents de policia per les morts d'Eric Garner a Nova York i Michael Brown a Missouri. Garner i Brown eren negres, mentre que els policies que els van matar eren blancs. Manifestants a tot el país van realitzar diferents protestes després dels veredictes. Ahir un dirigent del sindicat de policia de Nova York va declarar que hi ha "sang a les mans" dels manifestants i de l'alcalde de la ciutat.

Brinsley va sortir corrent després de disparar. Diversos agents els van perseguir fins a una estació de metro, on es va disparar al cap mentre es tancava la porta d'un tren ple de gent. "Aquest pot ser el meu últim missatge", va escriure al compte d'Instagram que incloïa una imatge d'una pistola platejada. El missatge tenia més de 200 vots positius , però també hi havia persones li retreien les seves paraules.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  6. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. Sant Jordi era guerrer...
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid