Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Condicions laborals
Pensionistes i jubilats de Mallorca protesten contra "l'explotació laboral"
17/12/2014 Laboral

La Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca va protestar vestits de Siurells a les portes del Parlament contra l'explotació laboral on han llegit un petit manifest.

En l'escrit, van mostrar el seu rebuig a la "la passivitat dels governs i de les oposicions davant la sobreexplotació de treballadors de moltes empreses de diferents àmbits, tot i que hi destaquen que els treballadors d'hostaleria, que són obligats a fer jornades de feina molt superiors que no aquelles per les quals estan contractats".

Segons els pensionistes i jubilats, "la repercussió que aqueixes pràctiques abusives, juntament amb les tarifes planes a la seguretat social, i els fraus de tota casta, provoquen sobre les pensions públiques, que es nodreixen d'allò que aporten els treballadors en actiu, i sobre la viabilitat futura de les pensions públiques".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid