Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DESOBEÏM
Llançament d'ous de pintura a la façana de la Federació Empresarial d'Hotelers de Mallorca
22/12/2014 Política
Logo d'Arran Logo d'Arran

ARRAN Palma ha reivindicat avui el llançament d'ous de pintura a la façana de la Federació Empresarial d'Hotelers de Mallorca (FEHM), fet ocorregut la matinada del passat 18 de desembre.

L'acció s'emmarca dins de la campanya DESOBEÏM, segons el comunicat.  "Assenyalant així els vertaders culpables de la precarització del treball, els que trepitgen dia rere dia els drets dels treballadors del sector terciari mitjançant l'aplicació de les reformes laborals" afegeix la nota.

L'organització juvenil independentista ha manifestat que fa anys que, "a Mallorca les joves patim la vulneració dels nostres drets a l'anomenada «temporada d'estiu». Aquest fet dirigit pel neoliberalisme més ranci ens obliga a acceptar contractes precaris plens d'irregularitats, amb sous baixos i una temporalitat que ens torna a deixar sense feina en finalitzar la temporada"

També ha assenyalat que el passat estiu, la FEHM "volia donar un cop damunt la taula amb un conveni col·lectiu que ens recorda que els interessos dels grans estan per sobre dels drets dels treballadors de l'hostaleria, sigui quin sigui el seu cost. Només l'amenaça del sector de convocar una vaga i protestes davant la seu de la FEHM va obligar-la a recular. D'aquesta manera, dins el conveni col·lectiu no quedaren polítiques tan abusives com l'externalització dels serveis, tenir tan sols un dia lliure a la setmana o un ridícul augment de dos o tres euros en cada salari".

ARRAN justifica l'acció directa com el mitjà amb el qual fer visualitzar la confrontació de classe existent, "però som conscients que la lluita no només és al carrer, hem d'apoderar-mos als nostres llocs de feina".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid