neolerrouxisme
La xarxa recorda a Iglesias la seves encaixades de mans amb el Rei i Garzón

La CUP contesta al Twitter amb una abraçada i li demana si haurà referèndum, per la seva banda, Manuel Delgado diu: "Este hombre y yo hemos acabado"

21/12/2014 Política

Aquest migdia, el líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha manifestat a Barcelona que "No he vingut a Catalunya a prometre res a ningú. No em refio dels polítics que es van fent abraçades. Però sí que us prometo que no em veureu mai fer abraçades ni a Rajoy ni a Mas.", llançant d'aquesta manera un missatge directa a la CUP per l'abraçada de David Fernández amb Artur Mas al final de la consulta del 9N.

Aquesta foto és de l'any 2007 a Madrid, a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, en el lliurament d'una beca de quinze mil euros per anar a estudiar a Cambridge. Qui acompanyava Felipe en l'acte era l'ex-president de Caja Madrid Miguel Blesa, i ja havia circulat a les xarxes socials fa mesos.

A continuació, el periodista Eduard Voltas, periodista ha piulat: “Pablo, tu amigo Villarejo nos metía en el talego y tu amigo Garzón amparaba las torturas a los nuestros. Lecciones, ni una. Ni una.”

Per la seva banda, la CUP ha contestat a Iglesias amb "una abraçada" amb una piulada que continua dient "... però en relació a comprometre's amb la celebració d'un referèndum d’independència, què?". I el professor Manuel Delgado ha estat contundent al Twitter: "Este hombre y yo hemos acabado".