Diada Nacional de Mallorca
IV Marxa de torxes pel dret a decidir a Sóller

L'Esquerra Independentista de Mallorca centrarà la Diada en la "Desobediència"

17/12/2014
Després de l'èxit dels actes per la Diada Nacional de Mallorca de l'any passat, la comissió 31D de Sóller, formada per varis col·lectius i entitats de la localitat, han fet una crida aa assistir a la IV Marxa de Torxes pel Dret a Decidir, que es durà a terme el proper dia 27 de desembre de 2014 a Sóller.

Com l'any passat, l'acte es dividirà en dues parts: La marxa pròpiament i l'acte de després. Enguany , per aquest darrer acte, comptam amb un concert d'Estol de Tramuntana amb ballada popular, amenitzada pels balladors d'aquest mateix conjunt i pels balladors d'Aires Sollerics. Hi haurà sopar (calent!), beure i postre.

La marxa començarà a les 19.30h a la plaça dels Estiradors (adjuntam mapa de com arribar-hi) i arribarà fins a Plaça. A partir de les 21h es durà a terme el sopar i la ballada al col·legi Sant Vicenç de Paü.

El conta-contes

D'altra banda, aquest divendres, la comissió 31D de Sóller organitza per segon any consecutiu l'acte infantil emmarcat dins la Diada de Mallorca d'enguany.

De nou, duran a terme el conta-contes amb dues històries emmarcades en la història de Mallorca: La rondalla del Rei en Jaume i la història de Guifré el Pilós. Tot seguit hi haurà un taller de pintura per als més petits.

Serà el proper divendres dia 19 a les 17.30 a la Biblioteca Municipal de Sóller. 

L'Esquerra Independentista de Mallorca centrarà la Diada en la "Desobediència"

Aquest matí, l'Esquerra Independentista de Mallorca (EIM) i per tant totes les organitzacions que la integren han presentat en roda de premsa el cartell, el lema, el manifest i els actes, de la Diada la Diada de Mallorca 2014.

El lema de la dia serà el  "Desobeïm. Per uns Països Catalans socialistes i feministes". Entre aquests destaca la manifestació, que enguany sortirà del Passeig del Born, a les sis de l'horabaixa del 30 de desembre, i recorrerà bona part del centre històric de Ciutat. Abans, des del migdia, hi haurà una sèrie d'esdeveniments a la plaça del Tub, que inclouen un acte polític i un concert acústic. També conqvocaran un dinar popular el mateix dia 30 i molts actes previs que marcaran les dates amb les activitats, participació i reivindicacions populars.