Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada Nacional de Mallorca
IV Marxa de torxes pel dret a decidir a Sóller

L'Esquerra Independentista de Mallorca centrarà la Diada en la "Desobediència"

17/12/2014
Després de l'èxit dels actes per la Diada Nacional de Mallorca de l'any passat, la comissió 31D de Sóller, formada per varis col·lectius i entitats de la localitat, han fet una crida aa assistir a la IV Marxa de Torxes pel Dret a Decidir, que es durà a terme el proper dia 27 de desembre de 2014 a Sóller.

Com l'any passat, l'acte es dividirà en dues parts: La marxa pròpiament i l'acte de després. Enguany , per aquest darrer acte, comptam amb un concert d'Estol de Tramuntana amb ballada popular, amenitzada pels balladors d'aquest mateix conjunt i pels balladors d'Aires Sollerics. Hi haurà sopar (calent!), beure i postre.

La marxa començarà a les 19.30h a la plaça dels Estiradors (adjuntam mapa de com arribar-hi) i arribarà fins a Plaça. A partir de les 21h es durà a terme el sopar i la ballada al col·legi Sant Vicenç de Paü.

El conta-contes

D'altra banda, aquest divendres, la comissió 31D de Sóller organitza per segon any consecutiu l'acte infantil emmarcat dins la Diada de Mallorca d'enguany.

De nou, duran a terme el conta-contes amb dues històries emmarcades en la història de Mallorca: La rondalla del Rei en Jaume i la història de Guifré el Pilós. Tot seguit hi haurà un taller de pintura per als més petits.

Serà el proper divendres dia 19 a les 17.30 a la Biblioteca Municipal de Sóller. 

L'Esquerra Independentista de Mallorca centrarà la Diada en la "Desobediència"

Aquest matí, l'Esquerra Independentista de Mallorca (EIM) i per tant totes les organitzacions que la integren han presentat en roda de premsa el cartell, el lema, el manifest i els actes, de la Diada la Diada de Mallorca 2014.

El lema de la dia serà el  "Desobeïm. Per uns Països Catalans socialistes i feministes". Entre aquests destaca la manifestació, que enguany sortirà del Passeig del Born, a les sis de l'horabaixa del 30 de desembre, i recorrerà bona part del centre històric de Ciutat. Abans, des del migdia, hi haurà una sèrie d'esdeveniments a la plaça del Tub, que inclouen un acte polític i un concert acústic. També conqvocaran un dinar popular el mateix dia 30 i molts actes previs que marcaran les dates amb les activitats, participació i reivindicacions populars.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid