Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
6D
Homenatge als lluitadors que van denunciar la "transició espanyola"

“Crida Constituent: Ni pactes ni nova transició. Cap a una candidatura de les esquerres transformadores per la ruptura constituent”

04/12/2014 Política

La Crida Constituent organitza el proper dissabte a les 12h davant de la presó Model de Barcelona, un Homenatge a totes les persones lluitadores que com Lluís Maria Xirinacs denunciaren la transició espanyola com un procés de renúncies i traïcions dels líders als anhels de justícia social i llibertats de la societat catalana.

La Crida considera  que és del tot necessari superar el marc de la Constitució espanyola i el règim polític del 78 per poder avançar en l'alliberament nacional i social del poble català.

L'acte comptarà amb els parlaments de diferents signataris de la Crida en relació a constituir una candidatura unitària de les esquerres transformadores. Hi haurà un torn obert de paraules.  Com a cloenda es comptarà amb la participació de la Meritxell Gené i Quico Pi de la Serra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid